Säkerhetspolicy

Citikliniken LABS legalt

Policies - ska ses i sin helhet

citikliniken labs policies

Citikliniken Labs Policies är upprättad för att reglera användandet av vår webbplats och med hänsyn till skyd för dina personuppgifter och integritet. Varje policy bör läsas i samband med vår fullständiga uppsättning av policies och särskilda friskrivningar. Förutom dessa policies följer Citikliniken Labs Konsumentköplagen som reglerar dina rättigheter och skyldigheter vid köp hos oss. Läs mer under Konsument

.


Kan jag känna mig trygg när jag handlar eller använder era tjänster på era olika webbplatser?

Att handla online hos Citikliniken Labs är ett säkert sätt att göra en beställning.

All information som du uppger i beställningsprocessen är krypterad för att säkerställa att alla dina personuppgifter och annan känslig information lagras på ett säkert sätt.

Du kan se när en sida är säker när "https" visas framför domänen citiklinikenlabs.com i webbläsarens adressfönster.

Detta visas oftast som ett litet hänglås som visas före webbplatsnamnet (domänen) du lägger i sökfältet i ditt webbläsarfönster. Du kan verifiera giltigheten för vår säkerhetslicens genom att dubbelklicka på hänglåset.

Vi är engagerade i att skydda din integritet och kommer endast att använda den information som vi samlar in om dig lagligt och i enlighet med Allmänna dataskyddsbestämmelserna. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.