Priser och Kampanjer

Priser

Gällande priser anges på webbplatsen.

Priserna för produkter och tjänster inkluderar moms eller är icke momspliktiga.

Citikliniken Labs förbehåller sig rätten till prisändringar. Ditt pris kommer inte att bli högre efter att du beställt en tjänst eller produkt hos oss.

Kampanjer

Från tid till annan har vi kampanjer under en period där produkter säljs till ett lägre pris än normalt eller att vi erbjuder s.k kampanjkoder som du kan använda för att få ett reducerat pris i samband med köp.

För kampanjkoder gäller följande:

Kampanjkoder måste anges i den relevanta delen av orderprocessen. Vi kan inte i efterhand tillämpa en kampanjkod på beställningar som redan är gjorda. Det är tydligt i själva orderprocessen var någonstans kampanjkoden ska tillämpas vi köpet.

Kampanjkoder är vanligtvis begränsade till en användning per kund och bör inte vidarebefordras till ytterligare mottagare.

Kampanjkoder kan också ställas in till ett maximalt antal inlösen. Om vi ​​inte kan acceptera kampanjkoden du har angett beror det på att koden har löpt ut eller att den högsta inlösennivån för kampanjen är uppfylld. Detta kommer isåfall upplysas i beställningsprocessen och rabatten kommer inte att tillämpas.

Valda kampanjkoder kan vara begränsade för användning mot specifika produkter eller tjänster - detaljer om eventuella begränsningar kommer att meddelas vid den tidpunkt då vi marknadsför kampanjekoden till dig.

Kampanjkoder kan inte bytas mot kontantalternativ eller användas tillsammans med andra kampanjer.

Kampanjkoder kan återkallas eller upphävas utan föregående meddelande av någon anledning. Vi kommer att ge dig information beställningsprocessen om vi inte kan acceptera kampanjkoden du har angett.

Vi kan inte hållas ansvarig för otillgänglighet av webbplatser som kan förhindra användning av kampanjkoder.

Ändringar av dessa användarvillkor kan göras när som helst.

Citikliniken Labs kampanjkoder är endast giltiga för en medlemskapsnivå. Närmare uppgifter om sådana begränsningar kommer att meddelas vid den tidpunkt när vi marknadsför kampanjkoden.