Köpprocess

Skaffa medlemskonto

Oroa dig inte, det görs automatiskt när du handlar.

Följ bara strömmen i köpprocessen, men låt oss förklara närmare nedan varför det är viktigt och hur det fungerar.

Våra tjänster kräver identifiering med BankId.

För att våra tjänster ska fungera på ett säkert sätt och hela vägen från beställning till leverans samt för din egen säkerhets skull krävs att vi vet vem du är.

Så här fungerar ett köp

När du genomför ett köp hos oss behövs normalt följande:

  1. Ett konto hos oss så vi kan skicka offert och att notifieringar når dig och ingen annan. Kontot behöver minst ditt personnummer och en e-mailadress.
  2. Att skapa ett konto är enkelt och det gör du genom att gå till "Mitt Konto" eller "Logga in" eller helt enkelt göra ditt första köp hos oss. Sidan vill då att du identifierar dig via BankID. Ett konto skapas med ditt personnummer som användarnamn. Gå därefter till användaruppgifter och fyll i minst din e-mail adress.
  3. Nu kan du handla på ett enkelt och säkert sätt.
  4. Om du försöker handla utan att vara inloggad kommer systemet att bjuda in dig med BankID för att komma vidare i köpprocessen. Har du ett konto så löper köpprocessen vidare annars skapas ett konto.

När du handlar.

Var alltid inloggad med ditt BankID när du handlar.

Tjänsterna hos oss är alltid kopplade till din unika e-mailadress och personnummer så länge som du är inloggad med BankID

Vi kommer alltid att bekräfta dina ordrar/köp.

Våra tjänster kommer alltid vara knutna till ditt BankId och den e-post du har uppgivit i Mitt Konto.

Att handla hos oss utan medlemskonto.

Är inte längre möjligt. Tidigare kunde man göra så kallade gästköp utan medlemskonto men eftersom alla våra tjänster idag endast fungerar tillsammans med personidentifiering måste du ha ett medlemskonto.