Order - Betalningar

Du får tydliga instruktioner för att navigera i orderprocessen och kommer att behöva ge oss dina personuppgifter och alla nödvändiga betalningsuppgifter.

Genom att klicka på "Köp" alternativt "Avsluta köp" alternativ "Betala nu" alternativt  "Registrera" -knappen i slutet av beställningsprocessen, dvs betalningsprocessen, samtycker du till att vara bunden av våra användarvillkor som finns i dessa användarvillkor och visas på webbplatsen.

Din beställning är att betrakta som acceptans av detta erbjudande. Vi skickar en e-postbekräftelse till dina beställningsuppgifter för att vi ska behandla din beställning via den emailadress du anger. Vi anser inte att vi är bundna av ett avtal med dig förrän vi har utfärdat denna e-postbekräftelse.

Vi accepterar inga beställningar från kunder under 18 år.

Avbryta köp

Om du av någon anledning vill avbryta din prenumeration så kan du göra det på sidan "Mitt konto"

Du har rätt att avbryta betalning när som helst där otillbörlig användning har gjorts av ditt kredit- eller betalkort av en annan person som inte agerar på din eller din representants vägnar och att återkrediteras av oss i den mån sådana belopp inte ersätts av kortutgivaren under sådana omständigheter.