Hälsoanalys och hälsokontroll med kvalitet via blodprov

Det är enkelt att göra ett hälsotest

Citikliniken LABS

Du väljer själv hälsotest, beställer över nätet och går till valfri mottagning för att lämna blodprov. Analysresultat med läkarbedömning kommer inom några dagar i din journal.

Idag bestämmer du själv vilket hälsotest du vill göra utan att du behöver en läkarremiss för det. Du kan surfa vår beställningssida där det finns över 50 st hälsotester att välj ifrån. När du bestämt dig är det bara att beställa precis som i en vanlig butik och gå igenom kassan. Under varje hälsotest får du exakta intruktioner vad du ska göra sen och vilka förberedelser som krävs för att lämna ett blodprov. När du lämnat ett blodprov tar det några dagar innan svaret kommer. Svaren är alltid bedömda av våra läkare med rekommendation om du behöver gå vidare i en fördjupad utredning eller inte. Du får också en skriflig rapport på ditt hälsotest som du kan ladda ner.

Det behövs ingen läkarremiss för att göra ett hälsotest.

Citikliniken Labs

Hur fungerar det?

Citikliniken Labs

Det är enkelt att göra en hälsoanalys hos Citikliniken Labs.

Välj och beställ din hälsoanalys här, gå till närmaste provtagning och logga in med BankID för att ta del av hälsoanalysen.

Beställning

Du beställer din analys här på Citikliniken Labs hemsida.


Provtagning

Du väljer var du vill ta ditt blodprov. Vi skickar remissen dit.


Hälsoanalys

När din hälsoanalys är klar laddas den upp i Min Journal.


Det finns hundratals hälsomarkörer vi kan analysera i ditt blod. Somliga påvisar direkt en bristsjukdom eller avvikelse som indikerar vidare utredning eller måste åtgärdas. Att analysera enbart en enda hälsomarkör är ofta ofullständigt och kan ge missvisande resultat.