Citikliniken Labs Hälsotester

Hälsokontroller anpassade för män via ett blodprov . Vi erbjuder hälsokontroll med enskilda hälsomarkörer och sammansatta paket samt fitnesspaket.

Hälsotester och Hälsoanalyser är en hälsokontroll via blodanalys. Hälsotesterna kan uttökas med olika mätningar på vår klinik som t.ex EKG och spirometri.

Blodprov kan du efter att du beställt ett hälsotest hos oss på närmaste blodprovsmottagning i Sverige. Provsvar inom några dagar.


Citikliniken Labs

Vetenskap om Hälsa

Att ha kunskap om sin hälsa innebär trygghet.

Citikliniken Labs utför olika typer av medicinska hälsoanalyser med en mängd av hälsomarkörer för dig som vill hålla dig bättre informerad om din hälsa.


Hälsoanalyser

Att ha kunskap om sin hälsa innebär trygghet.

Citikliniken Labs utför olika typer av medicinska hälsoanalyser för dig som vill hålla dig bättre informerad om din hälsa. Beroende på vilken hälsoanalys du väljer kan du besöka valfri blodprovsmottagning i Sverige.

Vi är uppkopplade mot över 150 mottagningar och de stora laboratorierna, Karolinska Universitets Laboratorium, Aleris Medilab och Unilabs.

Inom några dagar får du svaret från oss analyserad av laboratoriet och Citikliniken Labs läkare.  Läkarkontakt kan bokas online i samband med beställning av hälsoanalys eller som fysiskt besök beroende på var du bor.

Bokning och priser återfinner du i menyerna i toppen eller på högra sidan.Fitness och Prestation

Citikliniken Labs

Våra fitnesspaket ger dig kontroll över en mängd av hälsomarkörer när du tränar.Hälsoanalyser för män

Vill du ha en djupare analys av din hälsa så erbjuder vi sammansatta hälsoanalyspaket som Classic Man eller Classic Man Primo. För dig som tränar, styrketränar och gymmar, har vi träningspaketet Athlete och Athlete Primo. Primo innebär att förutom blodprover mäter vi olika hälsoparametrar på kliniken.Prestation Athlete

Citikliniken Labs
AthleteCitikliniken Labs

Athlete ger dig kontroll över en mängd av hälsomarkörer när du tränar.Hälsoanalyser - Paket

Hälsoanalyspaket anpassade för män.

Image
Hälsoanalyser - PaketCitikliniken Labs

Fitness-Prestation

Hälsoanalyspaket med en mängd av hälsomarkörer anpassat för träning.

Image
Fitness - PrestationCitikliniken Labs


Virili Hormon

Citikliniken Labs
Virili HormonCitikliniken Labs

Virili analyserar en mängd av hormoner som testosteron.Salus Hälsoanalyspaket

Citikliniken Labs

Citikliniken Labs har satt samman olika hälsoanalyspaket (ej könsberoende analyser) som ger en mer relevant bedömning av ditt hälsostatus.

Image

Specifika hälsoanalyser

Citikliniken Labs

Det finns hundratals hälsomarkörer vi kan analysera i ditt blod.

Somliga påvisar direkt en bristsjukdom eller avvikelse som indikerar vidare utredning eller måste åtgärdas. Att analysera enbart en enda hälsomarkör är ofta ofullständigt och kan ge missvisande resultat. Under specifika hälsoanalyser hittar du samtliga specifika hälsomarkörer inom olika kategorier vi kan utföra.

Image