Samtliga Hälsokontroller

Citikliniken Hälsa

Hälsokontroller via ett blodprov anpassade för män och kvinnor. Vi erbjuder hälsokontroll med enskilda hälsomarkörer och sammansatta paket samt fitnesspaket.

I vår hälsobutik kan du beställa hälsokontroller och sammansatta paket som är anpassade för dig som man och få svar från läkare inom några dagar. En sammansatt analys av flera hälsomarkörer ger en relevantare bild av din hälsostatus.

Att ha kunskap om sin hälsa innebär trygghet. Citikliniken Labs utför olika typer av medicinska hälsoanalyser för dig som vill hålla dig bättre informerad om din hälsa.

Beroende på vilken hälsoanalys du väljer kan du besöka valfri blodprovsmottagning i Sverige. Vi är uppkopplade mot över 100 mottagningar och de stora laboratorierna, Karolinska Universitets Laboratium, Aleris Medilab och Unilabs. Inom några dagar får du svaret från oss analyserad av laboratoriet och Citikliniken Labs läkare.  Läkarkontakt kan bokas online i samband med beställning av hälsoanalys eller som fysiskt besök beroende på var du bor.

Män| Hälsopaket

Citikliniken Labs

Allmänna och breda hälsokontroller

Våra hälsopaket är anpassade för dig som man. En sammansatt analys av flera hälsomarkörer ger en relevantare bild av din hälsostatus. Du kan välja mellan de större Hälsopaketen Classic Man och Classic Man Primo samt mindre mer fokuserade paket.

Classic Man Hälsokontroll är en omfattande blodanalys

I hälsopaketet ingår ca 30 hälsomarkörer inom områdena ämnesomsättning, hjärt- och kärlhälsa, lever och njurfunktion, diabetes,  sammansättning av vitaminer och mineraler samt nivåer av hormoner. Sammanfattande analysen ger en god beskrivning av nuvarande hälsostatus, baslinje inför livsstilsförändringar och framtida kontroller.

Classic Man Primo Hälsokontroll med mätningar på klinik

Hälsoanalysen Classic man Primo omfattar hela paketet Classic Man samt omfattande mätningar hos Citikliniken Hälsa med läkaruppföljningar.

Män | Fitness

Citikliniken Labs

Män som tränar

Citikliniken Labs har satt samman anpassade hälsoanalyspaket för dig som tränar och som vill ta kontroll över din hälsa, prestation och ditt framtida välbefinnande. Fitness-paketen är skräddarsydd för den kvinnliga fysiologin och har ett särskilt fokus på markörer för optimal fysisk prestationsförmåga.

Athlete Power Hälsokontroll

Athlete Power är för dig som tränar låg-, medel- eller högintensivt  Athlete är skräddarsydd för den manliga fysiologin med extra fokus på hormonstatus, vitaminer och mineraler vilka bidrar till optimal prestation. Athlete analyserar 35 hälsomarkörer täckande ämnesomsättning, hjärt- och kärlhälsa, lever och njurfunktion, diabetes,  sammansättning av vitaminer och mineraler samt nivåer av olika hälsomarkörer för anabol funktion.

Athlete Power Primo Hälsokontroll

En utökning av hälsokontrollen Athlete Power med hälsomätningar på klinik - urinprov, hälsomätningar (blodtryck, puls, BMI m.m.), EKG, hörsel och syn, hälso- livsstilssamtal och konsultation hos läkare.

Män | Hormonpaket

Citikliniken Labs

Hälsotestet Virili Hormon är en analys med fokus på hormoner för den manliga fysiologin med hälsomarkörer för könshormon, ämnesomsättning och stress. Dessa markörer kan ha påverkan på din metabola och anabola funktion, virilitet, libido och din allmänna prestationsförmåga och hälsa.