Salus Vitamin&Mineral

1.490,00 kr

Blodanalysen Salus Vitamin&Mineral är för dig som vill ha kunskap om ditt vitamin och mineralintag. Kanske tränar du hårt eller har slarvat med kosten och vill veta att du verkligen får i dig de viktigaste vitaminerna och mineralerna. Salus Vitamin & Mineral innehåller 10 analyser av vitaminer och mineraler som påverkar både din prestationsförmåga och välbefinnande.

Antal analyser: 10

Markörer: Nivåer och sammansättning av  vitaminer och mineraler såsom B12, B9, D-vitamin, Zink, Magnesium, Järn mm

Hälsoutfall: Beskrivning av nuvarande vitamin- och mineralstatus och framtida kontroller.

– Citikliniken Labs är en del av Citikliniken Hälsa och utför olika typer av medicinska provtagningar för dig som vill hålla dig bättre informerad om din hälsa. Beroende på hälsotest kan du besöka valfri blodprovsmottagning i Sverige. Inom några dagar får du svar från oss analyserad av laboratoriet och bedömd av Citikliniken Labs läkare. Läkarkontakt kan sedan även bokas online eller som fysiskt besök beroende på var du bor.

[product_brand width=”48px” height=”48px” class=”alignright” orderby=”name”]

Artikelnr: CL00100151 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Salus Vitamin&Mineral

Blodanalysen Salus Vitamin&Mineral är för dig som vill ha kunskap om ditt vitamin och mineralintag.

Kanske tränar du hårt eller har slarvat med kosten och vill veta att du verkligen får i dig de viktigaste vitaminerna och mineralerna. Salus Vitamin & Mineral innehåller 10 analyser av vitaminer och mineraler som påverkar både din prestationsförmåga och välbefinnande.

Citikliniken Labs är en del av Citikliniken Hälsa och utför olika typer av medicinska provtagningar för dig som vill hålla dig bättre informerad om din hälsa. Beroende på hälsotest kan du besöka valfri blodprovsmottagning i Sverige. Inom några dagar får du svar från oss analyserad av laboratoriet och bedömd av Citikliniken Labs läkare. Läkarkontakt kan sedan även bokas online eller som fysiskt besök beroende på var du bor.

citikliniken labs

Vad som ingår i Salus Vitamin&Mineral

Detta ingår

10 analyser

Skriftligt läkarutlåtande med rekommendationer just för dig

Nedan är en sammanfattning på vilka markörer vi kontrollerar. Varje enskild markör är klickbar för mer information. Du kan också beställa enskilda markörer.


Vitaminer

Vitaminer är livsnödvändiga och oumbärliga för god prestationsförmåga.  Salus kontrollerar bland annat  vitaminer som är viktiga för korrekt blodbildning, god nerv och muskelfunktion och starkt skelett.  

Med undantag för Vitamin-D kan kroppen inte tillverka vitaminerna själv utan de behöver tillföras genom en balanserad kost och ibland kompletteras med tillskott.

Salus analyserar bland annat dina värden för Vitamin B12 och Vitamin D.

B12 - KobalaminLäs mer ...
B9 - FolatLäs mer ...
Vitamin DLäs mer ...

Mineraler och viktiga Spårämnen

Mineraler är livsnödvändiga och oumbärliga för god prestationsförmåga  De bidrar bland annat till muskel och nervfunktion samt kroppens förmåga att transportera syre.  

Salus kontrollerar bland annat dina värden för järn, magnesium och zink.

FerritinLäs mer ...
MagnesiumLäs mer ...
ZinkLäs mer ...
KalciumLäs mer ...
JärnLäs mer ...
NatriumLäs mer ...
KaliumLäs mer ...