Citikliniken Sverige AB erbjuder hälsokontroll online via Citikliniken Labs

Citikliniken Labs utvecklad av BraineHealth AB i samarbete med hälsocentralen Citikliniken Sverige AB erbjuder en mängd av hälsoanalyser med ett enkelt blodprov. Citikliniken Labs erbjuder hälsoanalyser av både specifika hälsomarkörer och hälsopaket anpassade för män och kvinnor. 

Citikliniken Labs erbjuder hälsoanalyser över nätet där kunder kan välja specifika hälsomarkörer, hälsopaket anpassade för kvinnor och män eller fitness- och prestationspaket för den som tränar med olika intensitet. Kunden beställer sitt test över nätet och kan sedan gå till en valfri mottagning för blodprovstagning som Citikliniken är uppkopplat mot. Blodprovet analyseras sedan på t.ex Karolinska Universitetslaboratoriumet och sammanställs. Citikliniken Labs läkare sammanställer sedan analyssvaret med rekommendationer som kunden inom ca en vecka kan ta del av.

– Många kunder är intresserade av att följa sin hälsostatus via de hälsomarkörer som kan analyseras inom en tradionella vården men som inte direkt har föregåtts av några symptom men vill göra en checkup. De kanske tränar och vill ha en baslinje att utgå ifrån, säger Isabella Svensson, vice VD för BraineHealth och Citikliniken.

– Vi utvecklar nu ytterligare ett område för semi-digitalisering av vårdtjänster som ligger i tiden och är efterfrågade hos våra egna patienter, säger Roger Svensson, VD för BraineHealth och Citikliniken.

 

Citikliniken erbjuder primärvård och privatvård med medicinska utredningar och behandlingar samt estetisk medicin. Vi erbjuder rådgivning och stödjer dig till en hälsosammare livsstil. Citikliniken Labs är en del av Citikliniken Hälsa där du över nätet kan beställa hälsotester, hälsopaket eller fitnesspaket. Citikliniken Labs är utvecklad av BraineHealth i samarbete med Citikliniken.