Videokonsultation Bokning Citikliniken24 – Hälsoanalys

295,00 kr

Boka en videokonsultation med en doktor redan nu i samband med ditt köp av ett hälsopaket.

Videokonsultation är en extratjänst vi erbjuder utöver den korrespondans vi har under Konversationer på Mina Sidor efter att din hälsoanalys har levererats.

Videokonferens: Ca 10-15 minuter samtal med läkare för att diskutera resultatet av ditt hälsotest.

Innehåll: Läkarens Ställningstagande, Råd och Rekommendationer

Köpvillkor: Denna videokonsultation kan endast erhållas i samband med köp och/eller leverans av provsvar från din hälsoanalys

– Citikliniken Labs är en del av Citikliniken Hälsa och utför olika typer av medicinska provtagningar för dig som vill hålla dig bättre informerad om din hälsa. Beroende på hälsotest kan du besöka valfri blodprovsmottagning i Sverige. Inom några dagar får du svar från oss analyserad av laboratoriumet och bedömd av Citikliniken Labs läkare. Läkarkontakt kan sedan även bokas online eller som fysiskt besök beroende på var du bor.

Artikelnr: CLV0100102 Kategori:

Information

Videokonsultation med doktor

Videokonsultation med en doktor i samband med ditt köp av ett hälsopaket.

I samband med att vi avger analys på hälsotestet erbjuder vi dig en möjlighet att konferera med en doktor oavsett analysresultat för att närmare diskutera resultatet på hälsoanalysen och enskilda markörer.

Konferensen är en tilläggstjänst vi erbjuder utöver själva labbsvaret och medföljande konversation som återfinns under Mina Sidor Konversationer.

Observerar att tjänsten endast erbjuds tillsammans med ditt respektive hälsotest och efter att vi levererat provsvaret.

Vid köp av denna tjänst: När du beställer denna tjänst behöver din bokningstid vara ca 1 vecka efter att du varit på provtagning. Då har analyssvaret kommit från labbet och du bör ha fått meddelande via Konversationer på MinaSidor.

Videokonferens: Konferensen med doktorn beräknas pågå ca 10-15 minuter för att diskutera resultatet av ditt hälsotest.

Innehåll: Doktorn kommer att ge sitt ställningstagande och samtidigt ge råd och rekommendationer.

Citikliniken Labs är en del av Citikliniken Hälsa och utför olika typer av medicinska provtagningar för dig som vill hålla dig bättre informerad om din hälsa. Beroende på hälsotest kan du besöka valfri blodprovsmottagning i Sverige. Inom några dagar får du svar från oss analyserad av laboratoriumet och bedömd av Citikliniken Labs läkare. Läkarkontakt kan sedan även bokas online eller som fysiskt besök beroende på var du bor.

citikliniken labs